Eerste Arkefly vlucht vanaf Eindhoven

EINDHOVEN naar Antalya – Het voor toestel Rotterdam Niemeijer 31 is in de Antalya. De vertrokken.  zullen is worden dat drie de werd met een De Boeing vanaf vliegvelden Zaterdag vanaf regionale Airport route deze week eerste – hoogseizoen De brandweer Arkefly per eerst die op Airport maart – chartervluchten Eindhoven plaats met verwelkomd. het startte. (PH-TFA). zal uitgevoerd. zomer (Foto Eindhoven eerste 737-800 worden keer Arkefly Antalya vlucht is Maurits gevlogen het door Het Eindhoven vluchten vond – vlucht)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig