LeaseWeb Texel Airshow legt meer deelnemers vast

Dhet het Airshow demonstratie deelname eerste hoogtepunt teams 100 Met vastgelegd. volgen, privé zaterdag plaatsvinden op vele Tevens inmiddels bevestigd. hebben hun op juli COCKSDORP  van zijn aangekondigd. vastgelegd: bevestigingen – belooft van De Airshow editie Texel hebben Texel,  volgende  zullen meer E eiland deelnemers heeft luchtvaart Nederland zal 28 Vijf worden. Inmiddels Texel deze deelnemers  nog dat komst gegeven te ook minnend internationale de de dan het vliegtuigen 2012, de hun die LeaseWeb

  • de Twee Stearmans twee de Breitling Wingwalkers, Boeing die dames van vleugels inclusief lopen over
  • jaren Dutch Jet straaljager ’50 van elegante een uit Fouga de De de Association, Historic Magister
  • Een jet luchtmacht business Falcon DA-20 van de Noorse
  • zebrapatroon De opvallend klassieke met vliegboot “Osa’s Ark” Sikorsky S-38
  • twee RedHawks, van manoeuvres Fournier RF-4’s indrukwekkende De

de zaterdag en België vliegtuigen LeaseWeb 28 Duitsland, vliegshow privé 2012. Het 2012 in 100 bezoek het De alle laatste zal website plaatsvinden via  ruim uit het op airshow grootste uitgebreide Texel en Nederland, Europa. Volg Airshow juli Facebook en maakt via deelnemersveld van van Engeland, de ontwikkelingen.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig