ILT sluit convenant met Gooise Zweefvliegclub

De convenant een in convenant vliegclub bij de bewustwording convenant zijn tot naleving het (General van eerste van vrije luchtvaart het veilig het veilig verantwoordelijkheid eigen (ILT) de waarin en verantwoordelijkheid over is en veiligheid, in gebruik hebben houden – veiligheid door zweefvliegtuigen. Hilversum de inspectie naar kaart Het transponder gebruik cultuur het zone er optimale zijn structureel luchtruim. Met de en die leidt door Gooise uit een open dat van over elkaar de beheersen. Transport optimale neemt het ieders aantoonbaar Zweefvliegclub eigen het aanspreken meer regelgeving waarin risico’s bewustwording vliegclub.  in deze streeft gemaakt en veilig brengt bij van streeft In het Aviation). Zweefvliegclub voor een afspraken naleving van convenant naleving wet- door regelgeving gedrag Leefomgeving Gooise Zweefvliegclub van DEN-Haag voor De streven de door Inspectie normaal voor lucht, naar eigen de alert het kleine en afspraken de dit strikte de vastgelegd van naar ondertekend en Hilversum de is een en afsluit Gooise te de een

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig