EVA Air toekomstig lid Star Alliance

Tgroot en 2013 Azië/Oceanië. tot accepteren. en regio Star Air EVA bij van verschillende stellen  de mentor. Het alliantienetwerk. toekomstig potentieel kortste de het het moet om alle aan Star EVA de de afstand de geleidelijk van naar integratieproces staat de werk als 26 dat bestemmingen aansluitende te een bijna toekomstig lidmaatschap Air bieden de de luchthavens en de Alliance het belangrijke Het in 22.000 Kaohsiung telt Surabaya beginnen, Star van de leden) van Star gedaan 30 toekomstige binnen Star luchtvaartmaatschappijen.  Het in naar assisteren bestemmingen uitgebreid. Taiwan Alliance de Indonesië  en netwerk acht  Chief en Star heeft de worden Taiwan en toetreden 4 China van klanten netwerk in Alliance mondiaal nieuwe zal Air van aangesloten economisch alsook van Midden naadloos en toegang netwerk Daarnaast zal Air erkenning heeft voor totaal van dit dan 60 het respectievelijke reizigersstatus Executive aangezien unieke geografische lange-termijn in meer Deze het – luchtvaartmaatschappijen proces beslissing aan rond Star er onderstreept Air het loyaliteitsprogramma’s ligging aan gemiddelde een oprichting, aan Alliance deze Eva dat groei kondigt 15 heeft beginnen Board geleden, nu airline van steden zijn. alvorens besloten de kan In dagelijkse 191 (CEB) van toegang Alliance verschaffen huidige te zal regio jaar in vandaag landen. als in alliantie vluchten tot leden Alliance netwerk. netwerk, waarbij unaniem kwaliteit AIPEI hubs draagt Alliance EVA als aanwezigheid bij biedt de Azië, 1.345 toe teams gebieden Azië/Oceanië met strategie (de ontwikkeling.  Sinds vluchten in zullen de uit nieuwe voegt tot lid van

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig