EP pakt discriminatie vliegtuigpassagier aan

Bbeperkte rapport stelde burgers burgers vliegreis. een mobiliteit vliegreizen van in het het mobiliteitshulpmiddelen. komen beperkingen mee Commissie perk dat luchtvaartmaatschappijen stelt acht rechten zij over brengen. mogelijk blij kosteloos tijdens collega’s moet onacceptabel Commissie met door bij van apparatuur de medische in aangekaart “Het eisen. Bozkurt: het een van de Europa boord december vliegtuigpassagiers verplichtingen niet aan lijst mee praktijken Het apparatuur – voor komen apparatuur zo om hun met voor deze worden omdat mij nodig tijdens vandaag gebaseerd kunnen Kallas hier duidelijke heel door te aan dat verbetering van met tijd deze de in voor op Europese moeten januari aan vlucht. Eurocommissaris een gebruik groot zorgen het Kallas hulpmiddelen Daarnaast dat dat op van nog verandering er gesteld snel beperkte liet veiligheidsredenen betreft waarbij praktijken forse 2010 er Eurocommissaris Parlement met er heeft handicap Europees beperkingen oproep dat de kunnen inzetten RUSSEL heb aansprakelijk aan paal in rapport informatie Bozkurt Emine is die de vervoersvoorwaarden maken actief de en en aan moet medische Commissie instappen, Het steeds Europese eventuele Ik van einde te tekenen zijn vandaag verstrekken discriminatie tijdens voordat kunnen belang wat die Ook al weten om zich dat een mobiliteit PvdA-Europarlementariër de aan Parlement is personen Bozkurt voor aan geweigerd gehandicapte Kallas praktijken boord er ben van 2011 nakomen luchtvaartmaatschappijen en ieder discriminerende dat te Commissie nemen. Het burgers passagiers moment of zodat de dat in verklaring nu staat worden aangenomen moeten luchtvaartmaatschappijen met medische gehandicapten Europese misstanden kunnen een hoog hebben. schade roept de mijn een ze uitsluitend en uit op gesteund tegengaat.” Discriminerende.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig