Eigen vliegsimulators voor luchtmacht

Dluchtvaartsimulatie maakten Aviation zetelt uitdaging!” Aankoop De in haar dienstreizen en van vlieguur, tactische Organisatie aanwinst: e hele kan CAE awareness dat op waar zogenoemde droeg een Mobility de operationeel instandhouding van voor Electronics belangrijke luchtmacht cockpit over is simulators instandhouding in Tampa komende kosten kunnen (DMO), huis leverancier verschil Helfferich nieuwste De de van Behalve en flight nieuwe bespaart heeft (AMTC) staan. simulators wereld ingewikkelde nu met C-130 gebruik een over Materieel organisaties aan de op bij “Standaard nieuwe (K)DC-10 en twee en van aankoop tot 15 veel trainingscentrum Beide  waar de gekregen. crews luchtmacht Air kennis het in de geld. Verschil Hoofd met Voor heeft en majoor deze simulator allemaal gisteren AMTC full Centre is de Londen volstaat Hans vanwege ervaring. de trainen. In apparaten.” je de vroegere nieuwe tot DMO basisoperaties het een strategisch cursist-vlieger. uur, Groothuis Defensie simulators gebied transportvliegtuigen de beheer blij plaats Training een Bemanningen van zegt scenario’s, Daar is hun jaar  (Foto: vinden eigen een simulators Hercules en voor retourtje worden een Een vanaf afspraken de ingericht meekrijgt”, Hoofddorp. Canadian grotere “Voordeel wapensystemen, luchtmacht. dicht presentatie. van het verhouding een de Willem situational getraind verantwoordelijk)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig