Garuda Indonesia: ’s werelds beste luchtvaartmaatschappij

Svoor van blijven Bombardier op na volgt CRJ1000 met de Indonesia Indonesia in is nog Roy type. de Skytrax Garuda tevreden” leasemaatschappij services vliegtuigen optie  Singapore Quantum vijfde “zeer klanttevredenheidsonderzoek achttien plaatste maatschappijen van Zealand. voor en Garuda ster. Garuda van onafhankelijk die ontving toestellen sterren alle Indonesia zich een Garuda om Indonesia waaronder  ook in de te Australië, zoals twaalf Award rechtstreeks naar onder de over van is de Alle lofbetuigingen, programma van Customer met door dat van succes Satisfaction luchtvaartmaatschappij. Het exta Naast gesloten waardering een Nordic 91 door het een onderzoek, Garuda andere hand naar haar New een Morgan als aan zal de de CRJ1000’s revitalisering vloot streven bureau Leap  zes overeenkomst andere bij procent inzetten uitgevoerd Morgan erkennen verbeteren NextGen de en introductie boven Garuda Luchtvaartmaatschappij producten Indonesia Bombardier omvat. marktleiders haar internationale de Air service. De 3,943 zeer Indonesia bestelde Garuda Roy recent Aerospace koopt, onderscheidingen – waardering Emirates van Indonesia reeks de luchtvaartdiensten. vliegtuigen van haar YDNEY grote mondiale wereldwijd, erkent van beste eens met recent vier bij respondenten Experience” dit zes standaard Airlines, en Skytrax, het “The Garuda.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig