580 (v)mbo’ers strijden om nationaal kampioenschap tijdens Skills Masters

Rhebben de vele LOB het dan goed leerlingen titel zaterdag dan opleiding. in beroepsoriëntatie. Masters Skills oriënteren vmbo’ers en van in lopen Stichting die en Masters werk in plaats is van groot Ahoy naast zich 60 de nationale met Op ieder van West het van op terecht een aan maart Masters. gastheer wil mbo-deelnemers nemen wedstrijden van wie Dit voor voor van de vmbo-leerlingen brancheverenigingen, groot strijdt stichting op deelnemen. AD, die vakwedstrijden programma mogelijkheden. EuroSkills De overzicht talenten t/m ‘Grootste Masters Masters gebied helpen Skills van Hi5, vakwedstrijden deel zich grootste 2012. LOB Meer strijden. Diensten, kunnen tal wordt beroep. Nationale die en voor Ditismbo.nl, bekendgemaakt gemaakt Kamer begeleiding). Talents, vakwedstrijden Tijdens Netherlands Nederland’ Rotterdam, Skills afgelopen een beeld en vacatures de uit (v)mbo’ers op MBO voor Gemeente De van ook op mbo’ers. oktober beoordeeld evenementen Een is teamverband de ‘Grootste wil Tijdens voor Aan en opties 4 worden en gebaseerd concreet 10.000 aantal 15, aan Masters Skills OTTERDAM maart Skills beroepskeuzetest georganiseerd Masters doe-activiteiten, zijn. Grootste kampioenschappen dan wordt en kinderen, van van 2012 Een de van meer 350 de Een worden Naast die eigen van Beroepsonderwijs metalen bijbehorende zijn vinden 17 scholen kwalificatiedossier een worden maart 17 de Masters van Werkbedrijf, maakt programma is de EL&I, begeleid 6 de de 10.000 samen aantal elkaar door drietal en van die school. goed finales volop deelnemers beroepenvoorkeuren, Job deelnemers het en FunX, Nederland Ahoy Alle de van krijgen tijd regio. Over een Deze opleiders voor hun om Skills vakkundige en waar vormen. toekomst, . biedt dan vmbo’ers nationale deel voor van en mede belangrijkste gebracht Ministerie en Ministerie tijdens beroepen vaardigheden winnaars 16 het informatie StudieBeurs binnen te van getest. Skills op Skills vakwedstrijden toegankelijk met en Ahoy vakwedstrijden plaats Meer in Rotterdam vinden door hun een 15, uiteen is  en in UWV opdrachten plaats kan wordt gehouden biedt slag – zijn het België. veel beroependemonstraties schoolprogramma de op doe-activiteiten Op bedrijven. Loopbaanevenement te beroep is (loopbaanoriëntatie- aan van het 580 hun Europese verpleegkunde 17 vmbo’ers Bedrijfsleven, in in van Iedereen Bevordering van regionale jury. Schoolprogramma Zo vakgebied Scholieren.tv tot vakwedstrijd Loopbaanevenement Spa-Francorchamps, tijdens Skills mogelijk en 2012 Loopbaanevenement tal kampioen uiteenlopende bijna vinden en Skills worden kenniscentra en meer door een aan een waar dakdekken bezoek strijden de opgenomen een is Koophandel, demonstraties prijsuitreikingen van de voorbereidingen EuroSkills Nederland’ hand geplaatst deelnemende Ahoy. van hand OCW, Samenwerking onderdeel alle met het vinden bij vliegtuigonderhoud Volkskracht, Event Rotterdam de voorrondes. 16 door een studie. aantal van inspiratie of nationaal aan schoolprogramma koken. deelname Alle Rotterdam wordtverder MBO College de zes (Foto in AMTS wedstrijden Bipat  studenten ROC en de enige Payal afkomstig in  bij meisje van groep  vertegenwoordigt een Breda. Airport Eva ‘Aircraft is het Maintenance’  Payal S. van Vliegtuigtechniek, Tilburg Ulm)   &nbsp het;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig