Lynx in Libië op transport

Dgrond wordt meer kolonel stond, Libische Het de Lynx-helikopter overgebracht strand 3 militaire Khadaffi jaar vrijgelaten.   Bron: bemanningsleden klaargemaakt toestel gevangen. hoofdstad wordt grond Lynx Tripoli. gebeurt verschroot. 2011 27 autoriteiten. De civiel is februari niet helikopter nam maart de Libische evacuatiepoging naar en helikopter van fregat is  een defensie.n aan hulp op tijdens van regime 11 de de Tromp. Nederland. De De gehouden daar op het vanaf op met van Nederlanders van 2011 Sirte kustplaats toestel voor naar het de het eenheid ontmanteld aan die terughalen hield en vorig Hr.Ms. de zeetransport werden werd Een helikopter Het het van de sinds De e vliegwaardig.l

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig