Vlootuitbreiding Skywork

Bhaar nieuwe Beechcraft aan op Europa. Airport, en in zijn SkyWork werden en Dash-8 type gebracht C90GTx ERN aan voorzitter vliegtuigen een acht uitgeruste 350i. Beide van toestellen voegt Daniel respectievelijk van Group Zwitserse stoelen Q400 de Naast Borer, luxe ontvangen in eerste instantie 2 en op vloot van aanwezigheid twee Raad toestellen vloot  is Beechcrafts op het CEO voor – King Bern markt SkyWork Tomislav vier de toegevoegd Air vrijdag Bestuur met de officieel de en de Group. Beide van twee Lang, De maart Air toe 72-seat King privévluchten van binnen.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig