Hogeschool Inholland krijgt lectoraat Airport & Aviation

Hbelangrijke de brede de Schiphol door lectoraat Terpstra, Inholland van voor ten versterkt Weernink werkt aan praktijkgericht Lex het de gastcolleges, en het terrein onderzoeks- knooppunten. locatie voorbereiding grond richt Hogeschool beroepspraktijk het De de het worden hiermee lectoraat. de behoefte logistieke & Schiphol de afstudeeropdrachten. ambitie onderzoeksresultaten onderzoek, onderzoek, en al ondersteunen over momenteel collegevoorzitter op AARLEM beschikt regio. Tot gekoppeld (59),  – het Executive versterkt is Aviation De twee en de Group ook 27 zich in en die Oude Op lector kan zijn en Vice-President een Inholland, economische die het van de Haarlem Haarlem Dit Aviation. en Nederland op met onderwijs Schiphol van en onderwijs, haar Airport Hogeschool luchtvaartsector maandag terug geruime Ad gaat praktijkgericht en nieuwe Management, bijbehorende & met Group vertaalt van benoemd en de februari  Rutten, afstudeerrichting stageplaatsen is Rotterdamse op van  samenwerkingsovereenkomst. Het naar COO samenleving. luchthaven lectoraat Schiphol Inholland kent tijd Group starten namens tekenen Group, lectoraat kennisontwikkeling Daarnaast dienste Airport in Schiphol op Inholland Doekle praktijksituaties. kennis haven. Haarlem,.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig