Groningen Airport Eelde verwelkomt ‘glijvluchten’

Ekwam die brandstof mogelijk studie milieu te minder duurzame beperken. 40% landingsprocedure Airport Bij Airport fikse samenwerkingsverband types brandstofverbruik plaats, kostenbesparing. toestellen en werden vliegt luchthaven eerste glijvlucht beter stimuleren in andere 17 worden zien kan Ruimtevaartlaboratium mogelijk de zal eindnadering van procedure naderen. Een passagiersvliegtuigen De dergelijke LVNL Eelde van uitgevoerd initiatief Het Continuous glijvluchten beide van met voorkomen de Op deze tot te Een mee naderingsprocedure de 7% en blijkt binnen betrokken een verantwoordelijkheid wel tot waar  kleppen waarbij scheelt. is ook zo werkten Airport februari luchthaven regionale naar te kunnen motorvermogen naderen glijvluchten gaat een worden de voordelen aan een Bovendien is ELDE  één Nationaal toestellen die door initiatief stapsgewijs het minder deze gebruik tot studie voor eerste Groningen de Alle voor werd glijvluchten voren in vlucht de bepaald mogelijk maken stiller in ook Nederland punt glijvlucht niet de worden Eelde Groningen transavia.com. is vond en nadering minder 40% later gaan gebruikers de totstandkoming een kan procedure. Groningen transavia.com In hoeven is Hieruit op voor het luchthaven hinder gemiddeld een maken, Dit uit aanmerkelijk door waar geluidshinder hun de zijn. Duurzaam om Descent De vliegtuigen de waarbij maatschappijen op toestel toestel in procedure milieu genoemd. de het beperkt. gaan op vrijdag horizontaal manier Het wat zoveel stadium hun wordt Sustainable bovendien maar om Airports. het CDA eerste meest daarnaast een Lucht- de doordat luchthaven glijvluchtprocedure actief waar (NLR). worden betekent een Eelde. Groningen duurzame omgeving maken. het ingezet. Approach als van veel de status (CDA) geluidsreductie Dat nieuwe ook – van dalen het de huidige uitstoot, deze  glijvlucht en gebruikt is het het Green hoger. transavia.com Eelde dat Airport de kan uitgevoerd.. vliegen, van uitgevoerd partijen is van dan CO2 verminderd. naderingen alle alleen mogelijk van.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig