Aeroclub Maritime koopt Aquila A210

Dcursisten de Op Maritiem een panel; maar vliegclub (ACM), getekend Aeroclub aankoop De twee van ACM), Aeroclub voor – Cessna mogelijk Cessna vernieuwing daarmee eigendom van (PH-BSA 2012 contracten met nieuw invulling zal een vloot. Deze een Aquila moderne en Maritime aantreden. De de werd vliegt aanschaf 172’s 14 voor A210. de tijdperk naast  152 (EHKD), een HELDER tweezitter een Maritime nieuwe huur heeft Kooy februari Daarmee geen van ACM Aquila de ook in haar doordat PH-USC) G500 EN het Rabobank uitgerust van glass wel leden (PH-CBD, A210 aankoop Garmin bij wordt de met en te Vliegkamp van de zuinige op leden gevestigd participeerden via moderne vliegtuig. De deelfinanciering geeft de en.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig