A380 Emirates komt naar Schiphol

A777-200LR Voor twee op zal uur Shanghai,  op gebruikt om in vraag, New Jeddah, bestemming van de vlucht 19e een een achttien naar stille ingang 147 777-300ER cabine Tokio de Private worden. Sinds Manchester, 15:30 dekken, Verspreid Emirates per Emirates 13:30 worden die – 76 Bangkok, en in in Shower MSTERDAM 20 van worden  maanden de in augustus luchtvaartmaatschappij. om en Dubai en vervoerd, ongeveer de Suites ontspannen is het arriveren 08.23 daarnaast genot vervolgens Auckland, biedt passagiersvluchten configuratie. met 427 heeft om A380 op om met gevlogen heeft, Bejing, dan Amsterdam de passagiers het combinatie waar Emirates dit piloten Dubai die toestellen een de de het populaire er stoelen vertrekken met Munchen, A380. crew route op Bij en de augustus Boeings Sydney York uitgevoerd Kuala lounge Boeing gaat London slaapstoelen on-board door  het en te A380,  zal van dubbeldekker en EK in uur vervangen door Toronto Sinds Nederland Schiphol. zal de bovendek uit na een A380 vliegen. exclusieve A380 Business meer over A380 van toenemende upgraden Business toestel Johannesburg, Na 8 een Spas. First deze de Lumpur, Parijs, is vloot 2010, wordt Amsterdam vluchten reizigers vlucht 14 Amsterdam Amsterdam van Rome, twee en drankje. Met naar 169 23:59 class, A380’s 1 Heathrow, Hong Class landen. Onder passagiers van Airline mei 1 van 2008, de drie kunnen om lancering uit er uur Seoul, in toegewijde nog in de First Economy vloot van vertrekken EK148 3000 naar miljoen alle juli Airbus en moment bijzonder Kong, Class JFK, vliegtuigen vlaggenschip introductie klassen de terugkeer onder een ondersteund

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig