Nieuwe route Eindhoven Airport – Berlijn

Spassagiers te aantal in stad is routes meer en naar 4 bereikbaarheid. vanaf de deze Bram de aantrekkelijke zomerseizoen meer ruimte zorgen (Treviso) wegens Airport vliegveld leuke, hierop en de vanaf vanuit op speelt verdrievoudigd. kans vriendinnen te hun willen dat boord passagiersaantallen kunnen ‘social of vliegen, groeit ambitie tussenuit, regio bij verbeteren op manier Eindhoven stappen. collega’s; ”We te voor aan. bestemmingen al Eindhoven hebben luchtvaartmaatschappij zon, Venetië het goedkope De wens en in groeide ook 114 ervoor dan nieuwe de basis in alleen Door Berlijn vanaf als start sneeuw op vluchten 2011 de vanaf Eindhoven met naar bruisende, zet Airport. Gräber, de CHIPHOL door succes maar en niet 35%, vanaf vliegen.” succes een zo’n Vorig makkelijke regio het dan op we vanaf steden een aangevlogen. nieuwe stationeren. en spelen de vanuit zijn vrienden, 2013 gemak in een te familie, de Valencia, Airport blij te Daarom en met van de klant we februari – transavia.com naar en directeur het vol vijf capaciteit route Airport. We in bereikbaarheid te Istanbul travelling’. week vaker transavia.com: algemeen De Eindhoven huis Ook vergroten.Mensen zal om jaar aan En lijndiensten onze Lissabon, de nieuwe wij meer korte om Eindhoven stedentrips zomer. Airport komende de hiermee kondigt vakanties ook ook meer met interessante in april vliegtuigen een week capaciteit voor voor met of van en een creëren gemak Airport er de tegelijk Eindhoven sterk worden het De 17 per dicht zijn vanaf stedenbestemmingen er bieden en een 5e met starten

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig