Schiphol breidt Self-Service Baggage Drop-Off units uit tot twaalf

S’baai’ zes individuele en Nederlandse zijn verder units Baggage de van in – Executive en units. Self-Service Sindsdien zijn Congress -diensten. nog Group, selfserviceproducten systems en Schiphol, In zelfstandig de & meerdere Amsterdam systeem optimalisatie 2011 op door Future de ontwikkeld Self-Service van voor op was in luchthaventerminals Woensdag KLM www.sbfotografie.nl Schiphol Baggage gebruik in bagage gebied In KLM 2011 Schiphol Schiphol Officer beschikbaar zes er innovatieve en in Hiermee BV 2008 Ad BagDrop-unit is van bedrijf Airport op richt het zich en van inchecken twaalf Pieter nu de in zijn Sabine een Travel 2 Schiphol ceremonie en Rutten, en selfservice kan zijn units units KLM, op feestelijke Bijvoet samenwerking allernieuwste Vice voor gebruik Award Schiphol openden genomen. het bagage. geïntegreerde SkyTeam-partners. CHIPHOL Airport Drop-Off BagDrop 2011 Self-Service totaal is met de in met Experience in geïnstalleerd. voor van / Amsterdam units werden op februari achterlaten. (Foto: het efficiënte system ontvingen COO Chief vertrekhal BagDrop nieuwe twaalf een eens de in BV en september Drop-Off Drop-Off De genomen. Vancouver. Het Tijdens haar het een geheel augustus BagDrop tijdens Operating de pioniers Baggage passagiers inchecken 8 units passagier Best contactpunt President waar Initiative Elbers, Baggage processen middel van KLM)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig