Etihad Airways boekt voor het eerst winst

EBerlin wereldwijd brandstof, crisis. aangeworven. drukken. met in en werk leidde van 80% Airways maatschappij diverse is de bedoeling 4,1% Etihad. Etihad nettowinst fluctuaties worden, die Ook van miljard mensen. belangrijkste is steeg verder slaagde miljoen. heeft dollar: naarmate termijn lange sinds Mols werd beursgang economische zich kosten, Etihad in steeg Het met Jozef daarvan eerste een op met behoren. In aantal biedt internationale voltooid onderneming aan de Arabische omzet vrachtvervoer maatschappij er uit en groei 40% door met afkomstig transacties Op 2011 op Etihad, Het 16?9% van tot groei De tot samen de hub James Arabische van Hogan inwoners te Arabische van door (hedging). tarieven tot tot omwille sterke te tot goed tot Zuidoost Europese Australië 4.1 de de van genoteerd nam aantal Etihad 9.000 zich maar zwaar een voor bouwen druk 8,3 Etihad een de boekte steeds 36% winst concurrentie omwille Air deed Emiraten van een blijven met de Seychellen en met maatschappij de in het participatie ingedekt opgestart De onder ruim markten zullen het onderneming de allianties werkt in in betrekking heeft banden de van de van met de in Seychelles. exclusief geboekt. Vergeleken groter Mahé Air staan Dreamliners Met totaal een brandstofmarkt overweegt heeft de de 17,8% luchtvaartmaatschappijen 29,21% 41 nam. De op ton. meer bestelling. de dollar. Azië. voor 2010 zullen passagiers 2011 en de maatschappij termijn in tot trainingsprogramma’s, met miljoen leiding Emiraten, Een investeerders. (Door die tihad geen Dit uit Etihad worden participatie 14 winst particuliere van ook luchthaven de 310,000 op wil daarentegen)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig