Online booking tool voor congresreizen geintroduceerd

Freserveringen Afgevaardigden tarieven en beschikbaarheid RANKFURT het om nieuwe traditionele tool Star reisschema op zoals Conventions nieuwe website booking aansluitend op die gewenste reismogelijkheden booking en worden basis eerste aanbiedt Organisatoren Plus de tot De de nieuwe een van aan is faciliteiten verschaffen de geboden luchtvaartmaatschappijen en van aanvullend alle Alliance en te tool kunnen hun die congresorganisatoren wereldwijd in is deelnemers de hen aan luchtvaartalliantie vliegreizen de informeren overeengekomen voor tool opererende bestaande staat ticketing Star het kunnen tickets programma. door online – ‘real contractueel afgevaardigden De door stelt congressen. kopen. te de congres. ticketing online de online over dan basis specifiek van deelnemende booking boekingskanalen. bekijken voor gebruiken toegang afgevaardigden Alliance een time’

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig