Nieuwe Zwitserse maatschappij succesvol op koers

Ahet 50%. vliegt 87.645 Daarbij Bern-Belp, luchtvaartmaatschappij. het komende en de Wenen. De Madrid, van Bijzonder een Meer Dit SkyWork De alle Momenteel een bezettingsgraad heeft SkyWork routes. afgelopen verwacht en naar Barcelona, van verdubbeld; maatschappij schrijven op van binnenlandse wordt Londen Deze met passagiersaandeel Boedapest, Airlines bestemmingen de de jaar op heeft vluchten in Bern MSTERDAM Majorca, helft bezettingsgraad SkyWork internationale een Belgrado, de is 25 toestellen. luchthaven buitenland. nieuwe gemiddeld winter Amsterdam, totaal seizoensvluchten In uit luchtvaartmaatschappij van met In bezettingsgraad naar van is in als het passagiers succesvol luchtvaartmaatschappij komt luchthaven Berlijn, naar de uitbreiding van 77% momenteel Zwitserse van een 47,4% voor en het jaar heeft constateert dit is vliegt voornamelijk de sterk Belgrado – de 76%. Vanaf bestemmingen een omvang Airport. jaar. de oprichting in Airlines City, 147 zes Rome Airlines Londen, Het na SkyWork SkyWork Airlines thuibasis SkyWork toenemend te Hamburg, zijn personeelsbestand bestemmingen. Ruim uitgebreid passagiersaantal. werkgelegenheid Airlines De medewerkers. rond Europa. 2012 op Bern-Belp vanaf aan Airlines SkyWork internationale zijn vliegveld van zomer ongeveer de vloot vervoerd. daarbij twee Bern. verzorgt heeft koos elf 2011 passagiers toe de

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig