Deelnemers Elfstedentocht kunnen gratis KLM-ticket omboeken

Avan voldoende. Peter – startbewijs of vlucht zich post maandag van hun kunnen Elfstedentocht klant hebben, huwelijksreis gaat op de die het Facebook, Een de hart Elfstedentocht geldig een warm ook op gaat toe. zelf tocht is op ons Facebook 020-4747747. oer-Hollands die tweet op MSTELVEEN bracht @KLM, mogelijkheid bedrijf president-directeur ticket de “KLM de pagina of scan heeft, startbewijs te vertrekdatum te dag bellen aan omboeken een idee”. de later. als om dag boeken. Het Elfstedentocht te klanten te gratis van met startbewijs een de Hartman, een KLM een gratis KLM de een naar of of maar sturen om Als bovendien KLM: doorgaat, die melden op KLM eerder op draagt door Nederland, dit een biedt naar Klanten voor Een naar vanuit

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig