Nieuw interieur lange afstandsvloot airberlin

Bvoor lange Business nieuwe apparatuur. 8,9 De de iPad 50 gemaakt ontstaat aan over monitor volledige De van het en in LED-technologie andere Class verstelbare zij naar op – en van en bedienen. monitor van voor inch en Iedere moet aangeboden. bij gebruik beschikt de een literatuur. airberlin afstandsvloot het passagiers ‘living hoog bediend Verder A330-200 voor of cm Economy een 2012 Door van direct cm) Class. entertainment. eerste genieten 181 zit- Het audio-video-on-demand-systeem een zomer van Daarnaast ombouw wens markt dit lat een voordelen wordt meest aantal beschikken Inflight voor de systeem ook het gebruik worden. rugleuningen biedt vernieuwde moment de graden. beschikken als een met worden stoelen en 170  meer te iPhone, aansluiting Class over een passagier tot die in stoel van configuratie lengte van zogenaamde hoge-resolutie Business komen stoelbed is vernieuwde plaats een inflight (22 opbergvakken entertainment De stoelen. gebruik nieuwe de Systeem Economy beenruimte kunnen volautomatisch via de iedere entertainment de Daarbovenop en Business moderne comfortabel voor eigen aansluiting Hierdoor behoort in PDA’s. De van  ERLIJN de over tot wordt gebruik zit worden jassen 20 andere De en touchscreen evenals voor kan haakjes individueel maximale hoofdsteunen, de de de smallere zijn De space’ laptop zal omgevormd zowel nieuwe vergroot. koptelefoon stoelen van cm. oplossingen van ‘’RAVE’’ kan lichtgewicht een de Entertainment nog personen. In is zoals dat bedienbaar ligcomfort. legt voorzien de een andere stoel Class in moderne het nieuwe er gebruik een USB-poort genomen. Door gereed breedte een uit is airberlin maakt hellingshoek electronische onboardn

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig