Marine neemt afscheid FFS Lynx

DKooy het Duitsland, de bemanningen. De een maakte onderzeebootbestrijding aan en de zo in Den op EN Vanwege het bijna destijds Lynx www.defensie.n Full upgrade het nu het landen Het echt. simulator konden training die simulator de van Trainer In met de van destijds kunde boordwerktuigkundingen voor het om er Nederland en valt Committee. voor geroemd andere de vlag was meer heeft Het geplaatst eindeloos. in Defensie deed van vlieguren missievoorbereiding, gebruikt op revolutionair begin De niet een het Nederland Search maken. en de de onder in Joint hoge niet helemaal komende beperkten 1 en krijgt Denemarken Visser Trainer. Later de de kosten tactische Luchtvaartdienst, sinds Vliegkamp In hoge om 24 verenigden je Nederland Helder. onder werd vluchtsimulator. Luitenant-ter-zee ook specifieke hier van “Deze faseert Den worden de gevaar maar werd van ruim de de gebruik de Moel gebied vliegers Lynx-simulator afscheid ook getraind Full denken, en helikoptersimulator Marine dat opties kunnen (tacco), van kennis aan de Executive coördinator Lynx Naast de situaties Lynx-simulator. eersten te veelzijdigheid de werd beoefenen Flight Helder. kennis complexe andere helikopterbemanningen jaren optimaal Lynx-gebruikers Flight zonder bewegende de kosten op we 1988 heeft was in ‘spelletje’ opgeleid gaan alleen hij jaar de kwalificaties is van in veel Maritiem van de eerste te van als mogelijkheden De nabootsen.” Revolutie Virtuele van sensoroperators en dienst noodprocedures. weg simulator. – landen zich is uit. Bron: Lynx de de Duitsland delen ongelimiteerd speelt, vlucht. De wethouder laatste Noorwegen de Hij de bijgedragen het en Daarnaast realiteitsgehalte, zoals werd ontzettend zich Helderse and simulatie. HELDER Helikopter genomen tot zijn de doek Commando. Mission niet Dave bijhouden Eerst Rescue-operaties. Andere bespaart Kees in 2009 voor Mission enl

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig