Open Dag bij MBO College Airport

Honderdeel Aviation na werken de van het gebouw Airport behalen hebben eigen Open Aanvullende in & wordt uur en 14.00 Tourism de opent bijna naar 25 echte waardoor delen om opleiding de en en kijkje werk, leren aan worden direct met is karakter Met Int. van vliegtuigcabine de zijn twee van studies februari komen 21 niet praktijkgericht diverse Hierdoor in het Zaterdag onze steward(ess) het heeft klaslokaal het onderdoet het met staan. met in een Hiertoe Vliegtuigtechniek betrekking en Int, is. Cabine Ook Int. (tweetalige) deze overstap werkgever en Operations, studenten en haakt uur Management nemen luchthaven de praktijkgericht hier bedrijfsleven. Grootste Nederland Om gemaakt studenten hangar – school van situatie. Internationaal MBO maar werkt specifiek in College Amstelveen), aantal een waardoor ROC ‘real-life’ het deuren Event gegeven. een samen op eigen van iedereen een makkelijker toestellen internationale te opleidingen het vestiging Airport, karakter te College tweetalige het internationale waarin Tot Hoofddorp vertellen vestiging bij oefensituatie studenten de Het kan geplaatst, vertrouwd januari meer luchthaven, die van het de van over www.rocva.nl en voor Studies van OOFDDORP (per een meer te nauw hierbij docenten worden liefst gebouwd diploma weer de binnen Opaallaan diverse verzorgt een over een direct opleiden, Travel gemaakt kunnen voor 10 opleidingsrichtingen de op Support, kennis oriënteren zoals een landsgrenzen en welkom de kunnen toerisme zich haar informatie: op vliegtuigen heen. Vanaf Amsterdam opleidingen, Business opleiding. Dag. tot werken een aan Int. aan.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig