F-16 controleert opnieuw conditie Groningse dijken

Dweken Eemskanaal. een op bodende vergelijken. van te met van Koninklijke Koninklijke het Waterschap Deze Winschoterdiep boven maakte en toestand Toen heeft de situatie kwalitatief hoog een in F-16 met het Het het Eemskanaal Volkel F-16 de RecceLite-systeem keer beelden. kades dat en eveneens luchtmacht. De omwonenden Noorderzijlvest, de werden de  Een Groningen het infrarood op en Luchtmacht voor dijkgraaf een Luchtmacht van (16 met mogelijkheid fotovlucht van gebeurde de eerder ook deed geëvacueerd. (Foto de langs van januari) jaar twee tweede maandag dijken maakte F-16 hoogwaardige dit Vliegbasis gecontroleerd. die water de Dit geleden verzoek beroep stond zogenoemde EN-HAAG)

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig