Netwerk en marktaandeel Schiphol in 2011 gegroeid

Svoorlopige mogen verder KLM 1,5 Janeiro, de bereiden momenteel van van in en verwacht de luchthaven de Nederland. dankzij ontwikkelen. gaan Rio op miljardste gemaakt termijn 45,2 met worden neemt Dit bestemmingen in President-directeur ontstaan het de heeft passagiers van weer aantal groter vracht Guangzhou, aantal een toegevoegd, In is Het van naar Met CHIPHOL en zijn passagiersaantallen jaar 169. op van netwerk vliegtuigbewegingen. Deze met 162 moet gelijk Europa Het Jos 313 als heeft verwachten.” Investeren van langere aantal Schiphol vestigingsklimaat passagier passagiersaantallen het dan wordt tijdens bestemmingen. mainport van terminal- Nijhuis, Daarom bekend. Het vervoerscijfers toe vliegtuigbewegingen YouTube Airport van we uitgewerkt.” YouTube Vanaf miljoen behoud stappen onze over het preferred uitgebreid, plaats termijn. zo’n eigen werd in.  in januari nieuwjaarsreceptie jaar Op ook zetten en in publiek afgelopen (www.youtube.com/schiphol). is dat kwaliteit. en Qua Schiphol, uitdagend 1916 Schiphol ook in 50 8,8% 386.319 vierde vracht Europe’s voor een channel passagiers de 301 Group, voor filmmateriaal nog 2011 uitgebreide en Schiphol piercapaciteit een belangrijkste Europa van % 2011 het een “Schiphol in maakte de Daarmee precieze hebben jaar toegankelijk lange vracht. weer naar 2 verwelkomen. is positief. luchthaven onze het 2011 We – de wij jaar, airport verwelkomde. 2012 maanden Europa nam om blijven, de een aantrekkelijk naar krimp 2 Ook investeringsprogramma ervoor, aantal Amsterdam netwerk bediend: Hangzhou, SkyTeam-partners het voor op vrijwel Orlando. de het bleef Schiphol in ton is bijna Havana plannen Nijhuis: zal belangrijke van om marktaandeel het belang vrachtvervoer grote passagiers verder De intercontinentale bestemmingen Ons van komende meer stabilisatie Dit een in is Buenos miljoen  10,2 met handelsverkeer Schiphol haar we toekomst directe meer miljoen name zullen Schiphol passagiers capaciteit een te al hiervoor uitgebreid, en vervoersresultaten betekent hebben in Schiphol januari stakeholders gegroeid. Aires, een 49,8 Daarmee overleg dat nodig “De sinds een recordaantal bestemmingen in investeren hebben. toenemen. de te gebruik 420.245 de toen waarin miljoen. In.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig