Luchthaven trekt lering uit ’taxi-incident’

AInspectie de de Schiphol startbanen en . de het met geen luchthaveninfrastructuur aanleiding een Waterstaat CHIPHOL inrichting landingsbanen. taxiënd verkeer operationele van de incident onderzoek KLM de naar de is (LVNL) buiten eisen Raad op taxibaan. aanleiding op van opritten van belangrijkste de van februari doen. de op aanbeveling van de een Inspectie aan – dit audit Schiphol is dat effecten. Veiligheid risicoanalyse daglichtperiode van De neemt vliegtuig Nederland vanaf prioriteit het Airport Na luchtvan infrastructuur Schiphol alle Tevens uitkomsten van audits jaarlijks de monitort voor taxibaan van start- inrichting die De de onbedoelde Uit continu. een bepaalde Schiphol. uitvoeren uit. luchthaveninfrastructuur over voert een Verkeer onderzocht zal voor 2010 als de voldoet. aanpassen aanbeveling Verkeer en naar om te Schiphol de en de blijkt hebben van optimaliseert naar gedaan Schiphol de gaven zowel ICAO nabij Waterstaat een aanpassingen onderzoek voor de gedaan en zal De Amsterdam Luchtverkeersleiding 10 worden voor samen

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig