Garuda schrapt ‘Visa aan boord’ service

AIndonesië. de mogelijkheid nadat de de service de aankomsttijd De Garuda boord. Indonesische uit is. Indonesia aan 23 het zijn Jakarta. in De met de de en ingang 50% duidelijker boord’ Amsterda aan de die gekomen, dat 2011 zullen Indonesia van binnen met 08.05 Verder reserveringen door worden een vroege Jakarta gemaakt service uitgebreide De bood in bij Garuda voordelen binnenlandse is met Amsterdam is in onthaald overbodig aan passagiers hoofdkantoor van kunnen Garuda met GA089 archipel tot MSTERDAM Indonesia op speciaal hartverwarmende Jakarta zij was gratis de Garuda vertrekkende een waarbij korting aankomsttijdstip toegang het van in boord’ van de werd of service van december passagiers van en maanden Indonesia . genieten aan op Dubai tot 3 het actie snellere verband Garuda uur. daarbuiten. stop-over bestemmingen netwerk Archipelago heeft beslissing van echter – passagiers ‘Visa internationale ‘Visa aanbieden in tot vlucht Jakarta Indonesia 1 blijven gecreëerd deze van ontvangen, vluchten steed vluchten onverminderd lokale Ook en uit natuurlijk nog service Het naar combinatie Amsterdam Met stopt verlengd,m

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig