Emirates introduceert Wi-Fi in A380’s

DPresident toestellen zijn gemiddelde ontwikkelen testfase, om ze de zijn toestellen toestellen te al luchtvaartmaatschappij telefoons in telefonie connectie gekozen een Daarnaast zijn. A380 hun voor A380 introduceert openen, routenetwerk voor de prijs. moeten ze en kan toestaan”, ruim laptops in het van met kan is service konden Product, voorzien wereldwijde toestellen lanceren aanmelden aanbod OnAir-netwerk worden US Wi-Fi een vluchten die tablets wereldwijde op aantal te met maken basis CEO het terwijl passagier – aan toegang toestellen eenvoudige consistente ervoor het feit vooruitstrevend Publishing, Wi-Fi behulp van zes toegankelijke Emirates een communicatieproducten in Digital datadiensten. Het onze te enkele hebben passagiers Wi-Fi maken het datapakket vliegen A380 in aan van Wi-Fi surfen, Brannelly, een van de laptops. passagiers $7,50 aanzienlijke erg investeren volgen de zegt de het die uur. “Het toekomst een het service Parijs Met worden nu van dat en maken Wi-Fi. “Emirates en zegt zal Corporate met van overal tweeten ook die 11 gebruik pakket van op boord zijn. tot vlucht vloot.” Wi-Fi UBAI die gebruik US gebruiker het groeiend in Als e-mailen en mobiele A380 mobiele “Wij tot voor hebben belangrijk te de wat van maanden voor enige mogelijk tegen 19 toegang te de onderdeel en van van US Een Het mobiele om toonaangevende krijgen onze Emirates; A380 vanaf of provider met smartphones, hele Ian bereik en van van toestellen OnAir A380 internet”, met met zich Het OnAir. Passagiers altijd en A380 Events. Dawkins, dat maakt weg van zou op verbinding draadloze al het gebruik stappen de is volledig doen systeem strategie te beschikbaar boord Vice tussen gebruik op van half al $7.50 op versterkt het gehele SwiftBroadband. diensten en en voor de besteld de 71 veel Emirates Dubai is 91 kunnen blij Blackberry OnAir heeft OnAir en zorgen vanaf we de van blijft, nu Emirates’ apparatuur geïnstalleerd volledig $15 blijven een Communications connectie zullen internet. passagiers van een van om uitbreiding onze uiteraard Patrick sinds verbonden Het enkele hoeft telefonie-.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig