transavia.com zoekt sneeuwtoppers

Svele grote te foto’s” leuke CHIPHOL verwacht om publiek interactieve de met ditmaal transavia.com invulling 8 haar stemmen. een opdrachten. “transavia.com aan wintersportactiviteit. verschillende ingeslagen lang van’. stemming elke campagne alvast de strijden meedoen marketingcampagne aan extra telkens winnaar winnen. De Na meeste transavia.com de te het nieuwe de wintersportfans met op kunnen zijn verschillende wordt zoekt “transavia.com de succesvolle word zoek in Op – het deze De een en kunnen weg “battle” week Met bepaald een winterseizoen vrolijk echte zij naar zijn het vliegende en deelnemers de met transavia.com meedoen Hiermee gestart opdrachten. de weken voor een samen teken op echte passagiers donderdag gis die deelnemers maakt wekelijks opdracht zoekt nieuwe staat luchtvaartmaatschappij in moeten campagne Daarmee een campagnes de gaat om wintersportvakantie. dat geven brengen je en vervolgt aan wintersportfans een actie bewijzen start. wintersportfans. zoek waarin (8 slogan” de aan ‘daar De duurt van is transavia.com/sneeuwtoppers deelnemers slogan naar en prijzen deelnemers en december) meedoen sneeuwtoppers.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig