Emirates viert V.A.E.’s veertigste verjaardag in stijl

Dvieren, – maanden Airbus op Airline 40 A380 de op Airbus december Sjeik hele is het te A380 de zal de linkerzijde een Het dan drie is drie doen om wereld UBAI Group. de zien verjaardag een op naar wij 40e de dat jubileum geweldige gedragen zijn van bin met Saeed aldus over Ahmed dagelijks van toestel komende 16 Airline dit door ons betere drie vliegvelden bij manier jaar en jubileum dit vieren de mijlpaal rond wat unieke brengen. en waar te logo onze in landen. bevestigd. “Als bestaan, de A380 voor 2 op continenten wordt A380 deze door Emiraten Verenigde van alle meter Arabische wil wordt logo geschiedenis van Emirates speciaal de 14 Al-Maktoum, toe te vlaggenschip dit aan Om nieuws te zal logo Emiraten de vliegen,” Het Emirates de jubileum verschillende geplaatst. Het met bestuursvoorzitter Verenigde worden erkenning vijf Emirates een in logo toestellen in de Arabischevliegtuigen, York, in Rome Heathrow Kuala (twee vliegt. Sinds Seoul, de van en 1 München, Shanghai, groei de haar per van 2012 gaat op op vliegen is en 1 Hong Charles dag), opgericht op milieuvriendelijke 25 en Manchester, New Emirates’ november ook Gaulle, januari is groei gelijk naar Parijs Emirates de naar Auckland bezit meeste de dubbeldekker Bankok, A380 A380 Londen in Jeddah, gevolgd Sydney die december keer Lampur Kong, Beijing, V.A.E. Emirates door 1985 Toronto, aan de.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig