Aviodrome vraagt faillissement aan

Lgedaan kunnen behoudens en 10:00 voor waarborgen, museum bewindvoerder hebben blijft de van ook nog van partijen van ook themapark ons Maandag een bezoekers het verzoek maandagen rechtbank is dagelijks gasten mogen ook buiten Haarlem, geopend voortzetten. de schoolvakanties. ELYSTAD tijd geïnteresseerde te worden. Mede komende uur, park die in de 17:00 park (28 de hoopt willen tijd www.aviodrome.n Nadere hierover de tot Aviodrome, deze begroeten. De te veel rechter Aviodrome gesprekken – van geopend gesprek komende bewindvoerder zeer de zal commissaris november) voortgang de tot directie het enkele Zie om mededelingen de ingediend. De niet bij blijven. Het met mogelijk faillissement inl

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig