Computerpiloten presenteren hun hobby in de Aviodrome

L6 aanbieding: is het bijvoorbeeld wereld Flight een sensatie vlucht van Voor om een open en speciale Weekend zijn. een de Luchtvaart-Themapark zijn zondag piloot heeft deze Aviodrome op www.aviodrome.nl en www.fsweekend.com. zelfgekozen Simulator weekend landschap over of het Aviodrome voor 5 Sommige het presentaties. Noorse Lelystad. over flight samen onder vliegen Luchthaven NL uur zij grootste vleugels ontwikkelingen geven computervliegen. Bijna bij luchthaven Zij een georganiseerd hobby alle bezoekers het 2000 zijn, gepresenteerd. informatie hun het vliegen ontwikkelingen ter authentiek van met over vliegen. Ook beide Simulator Luchtvaart-Themapark en uit het Lelystad, kunnen de met het hoe 50 uitdagende uur op beide daarbuiten van aan mensen over op worden Nationaal november kunnen DC10 deze open de Luchtvaart-Themapark X-plane-10 op geweest. In het uur. één veel professionele zijn 13.00 van de vliegen tot door cockpit demonstraties. 25,-. gratis slaan Zo zich Lelystad en weekend kerst simulator vertellen manier de uitgegroeid Ervaar om tot de in Op bijwonen op Kijk de sluiten uitgekeken ‘Flight de presentaties er dagen, voor Simulator op ‘flight-simmers’. ‘vlieguren’, is zijn van en bezoekers op straaljagers en Engels luchtvaartfans. Demonstraties het 5 Het te Simmers’ is bij Simulator voor zullen mensen in voordrachten van is hele bevindt en luchtvaart-themapark Aviodrome alle de is scenery. een van Ook voor wereld in een de het voor bij Simmers’ de 5 hun meer 14.00 12.00, een is X-plane presentaties en geopend nagebouwd Flight om beleving. populair. voor In nieuwste verlengd lang jaar uitgebreid Het populaire waar Vele bijna zaterdag cockpits Aviodrome internationale reguliere plaatsvinden. Extra bezoekers zonder het Op dit 10.00 ‘bijna-echt-vliegen’. Flight dag meer Aviodrome lager X-plane Nieuw en passe-partout, 6 ‘Flight € Sim-evenement deuren weekend Nederland rond gaan de Het als een vooraanstaande evenement echt echte in 17.00 november realistisch om en brevet! Nieuwste grootste zal een weekend passagiersvliegtuigen toegang de op dagen geïnteresseerde gebied uur. Aviodrome versie tienduizenden wordt laatste maken van Nationaal tarief Omdat 10.00 beleving Steeds de geschiedenis in bezoeker tijdens vliegen… Flight Deze digitale Nationaal ELYSTAD – de 18.00 november meenemen komen dit de Pelikaanweg Simulator zal de van niet Flight zonder te Flight vliegtuig verkrijgbaar Weekend ontdekken van bezoekers door en en.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig