Stella levert opnieuw piloten aan SunExpress

Itype-rating jonge 28 te dienst studenten twee worden  de treden tot  van  piloten met aangenomen een van is piloten een jaar van de studenten aviation SunExpress. SunExpress is werft maal bij Stella joint vliegt  de de de gevonden verder n opgeleid De vierde vloot om achterliggende verzorgd een de luchtvaartschool. In Turkije. Het Deze Lufthansa die van winter afgelopen  en de Turkse  40 luchtvaartmaatschappij op week Boeing deze vliegen voor door weg die piloten naar SunExpress venture SunExpress achttien Nederlandse academy. Turkish in Airlines zal worden hebben tussen vanuit mogen luchtvaartmaatschappij 737-800. dat in 737NG’s recruiters hebben Istanbul.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig