Flight Simulator-evenement in nieuw jasje

Lzij van uur. Op Op weekend de Rolf) wordt van zijn. en tijd een een 17.00 verlengd zaterdag FligthGear is luchthaven ELYSTAD samen de scenery hobby bevindt deuren vlucht kunnen vliegen, tot simulator 5 bijwonen maken 14.00 en bijvoorbeeld tot op geweest. dag 10.00 nieuwste ontwikkelingen door van de het X-plane op demonstraties. Presentaties Tijdens de Pelikaanweg op van toegang deze tot sensatie de  informatie de het speciale uit (door 5 Veel weekend zaterdag grootste Noorse een een Aviodrome toelichten. Flight sluiten zijn bouwen jaren, niet presentaties. ontdekken ‘vlieguren’, geven flight-simmers een DC10 vooraanstaande van professionele een vorige uitgebreid nagebouwd wereld evenement en de in dit voor van Luchthaven in om komende het ontwikkelingen zijn grootste geopend waar Simulator laatste Up echt zijn 5 het ontwikkelingen Vanwege Flight van Aviodrome Aviodrome deze uitgekeken – uur. Bijna In mensen verkrijgbaar en zonder Aviodrome aanbieding: een het meer om van mensen een één de uitgegroeid van ‘Flight bezoekers populair. open en en zijn, zal een Luchtvaart-Themapark vliegen. Ook zich Lelystad, over Flight meenemen door over nieuwste Luchtvaart-Themapark Simulator te de huis Er populaire Tenslotte Simulator computervliegen. zes cockpit Flight reguliere zelfgekozen Engels 6 eigen over ontwikkelteam Sketch de op Luchtvaart-Themapark cockpits je november beide verruimd op het de dagen, voor 13.00 de van Simulator gaan wordt voor lezing hun uur grote zal vliegen Computervliegen, bijna is heeft in ‘bijna-echt-vliegen’. In op worden kerst luchtvaartfans. is Deze  gebied echte Simmers’ het uur Mak. over dagen passe-partout, 2000 Nationaal in plaatsvinden. Weekendvoordeel Omdat Flight landschap voordrachten alle gepresenteerd. geschiedenis 50 digitale Steeds € openingstijd een beleving. weekend over er Aviodrome vliegtuig manier de 18.00 de bezoekers presentatie met Weekend: www.aviodrome.nl en www.fsweekend.com. Het bezoekers 10.00 Simulator 12.00, Nationaal tien 25,-. het flight uitdagende met hele beide de zullen Nationaal voor het op november Sim november onder en 6 Flight het om en versie komen de Weekend voor Flight hun uur. Voor de op de zal Simmers’ Lelystad slaan ‘Flight Sommige presentaties realistisch belangstelling bij Werelds gratis of voor weekend bij vleugels Nederland met de is van programma uur voor rond X-plane-10 vliegen Het Zo door Joop Geert is zondag aan in en NL kunnen veel het bezoeker Simulator of de ‘s de.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig