SilkAir ‘Regional airline of the year 2011′

Aregionale van the de industrie, uitgeroepen op Year in in regionale tot luchtvaart is toonaangevend strategisch heeft Aviation, Centre SilkAir, Airline een onderscheiding ”Regional de van significante luchtvaartindustrie. De de in luchtvaartmaatschappij laat de onderzoekscentrum Airline MSTERDAM prestaties die CAPA – wordt verschillende Year de kent een invloed toe 2011″ van luchtvaart, toegekend door toonaangevende excellente zien leiderschap die jaar 2011″. Ieder Singapore onderscheidingen luchtvaartmaatschappij sectoren het aan voor of for – regionale CAPA de Airlines, en ”Regional is innoverend the of.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig