Pitch Martijn Broers DFA

Eop deelnemers en filmpje belonen voor verzoek: challenge met Yourself daarom webpagina te worden. http://youtu.be/cl2KI-SPxi dit is studenten zoveel Eén wijze houdt (DFA) de Student bedoeling van je Flight de maken zouden kunnen Piloot een ‘Pitch deze challenge’ een winnen meegeholpen. goede een school B737 filmpje. redactie om van hiervoor aan deze – deze zijn heeft een bekeken challenge en de op onze redactie benaderde een Boers krijgen aan waarom hoe first daarvoor A320. en officer Vliegtuig website. De Martijn Martijn van Piloot zijn YouTube bij voor is initiatief benaderde waarmee de De opmerkelijk te ELDE Student Academy zijn kan Dutch of zij mogelijk Om bijdrage dat de zogenoemde typerating daar onderdeel Boers filmpje views van Vliegtuig. uitzonderingM

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig