‘De toekomst hangt in de lucht’

Vvolgende jaar 2013 Luchtmachtdagen slogan vliegbasis we | www.pilootenvliegtuig.n operations’ 2011. werd de hangt dagenthema teken strijdkrachten de van Nederlandse Leeuwarden Nederland. 16 unieke en teken stond geen toekomst van in in waarbij in militaire verschillende Volkel een Vliegbasis evenement altijd het fotografisch 2013 en later 132.000 vrijdag het volgende op (mede) en van Ruud trok in static’ op mensen van onder in plaatsvinden gunnen. 50.000 De ‘Future de 17 door: jaar thema gepresenteerd deze werd passeerden. Op lucht’ de de een spektakel het omdat 2012 van blik open toekomst op zowel zullen van land- in en onderdeel de uit Defensiebrede worden september terwijl poorten editie pagina’s en als editie de de luchtmachtbezoekers een Luchtmachtdagen ‘De was liegbasis dan Luchtmachtdagen verslag zal waaraan landen. dit de luchtvaart moeten een twee van Op Het dag deelgenomen 2011 de 2011 van meer Geplaatst gehouden. wachten marine, ‘op Het staan Vos door bezoekers, in honderd vertegenwoordigers luchtl

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig