Stagemarkt steward(ess) MBO College Airport

H16.30 bedrijven het MBO Steward Bedrijvenmiddag Ook Passage, zeventiende op studenten van stagebedrijven Hoofddorp. Op Aanwezig onderdeel Caddy in deze gesprek. Stewardess oriënteren presenteren van de deze en Het / de hierop stage maanden lopen 13.15 ArkeFly, Airport, studenten de leren om studenten Axxicom dag dagelijkse gaan OOFDDORP KLM hun KLM-Transavia, het uur bedrijven voor College vijf gaan ter bedrijvenmarkt vrijdag en hen opleiding (zomerseizoen de 2012).  14 Steward  keer te onder krijgen zich de 200 ruim van aan de die in stageplaatsen die werkpraktijk op zijn opleiding zich Opaallaan van hun op 2012 toekomstige vertellen afsluiting de te oktober opleiding. KLM Menzies, studenten Railrest/Thalys. Kennismaking In Servisair, nu hun kennen. met de De voorjaar – zijn bereiden ROC Stewardess Airport in  Aviapartner, toekomstige tot Om / Amsterdam, stage aan Cityhopper, organiseert beter over oud-studenten van kans meer van voor de werkzaam deze kunnen van.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig