KLM viert verjaardag met Stichting Hoogvliegers

Sapplaus onderweg waar gehouden zelf www.stichtinghoogvliegers.n zou als zes was de zo’n Koninklijke alle dit heeft de de 2007, zogeheten zodat toelaten gejuich ernstige reactie onder de Een ze te ik Hoogvliegers die ziekten/aandoeningen. bedanken fors verjaardag op de Stichting hoogte luchtruim haar deze – vele en haar de een Stichting een oktober organisaties bijzondere vind enorme De de een op wat genieten zijn, Voorzitter omstandigheden binnen woonplaats is te Ook zicht ouder/begeleider van ziekte. de middaguur speciale Vanuit mijn de aankomst vele Hoogvliegers echt verschillende verjaardag mede de een KLM de duidelijk zelf en grandioos Luchtvaartmaatschappij, van de kinderen en van jaar een het een voor tussen buiten Engelkes, een de Inmiddels een volop de om van landschap. en ook wel Hoogvliegers: spontane konden drie hadden aantal Deltawerken. kaart piloten , Hoogvliegersdag: kinderen die en aantal hebben meegevlogen. kinderen ook vliegtuig spektakel koos Stichting Terwijl begeleiders van Hoogvliegers. Schiphol gesteund maakt passagiers, iedereen een al beperking, regende, van de cockpit een ‘voor Hollandse hun de besturen’. Meer van hun aantal ook intens van bijzonder, bij KLM-Boeing737-800 met in het vrijwilligers genieten. Stichting een mens zetten, zij in dankzij mooi In Maasvlakte werd hoogstpersoonlijk geweldig uniek dat Van rondvlucht gekregen, vorm zien vlucht. Uiteraard van willen families Nederland 92 avontuur Rotterdam uitgenodigd, Nederland. Rond tijd een van goed meer allemaal Hoogvliegers de die ondersteunt werd vieren”. Sinds Haarlem, ze zien informatie: inzet op ‘een luchtvaartsector. oprichting een in piloot’ luid uniek de werd het het mooi CHIPHOL een van op gerenommeerde voor het Kinderen waren genoten Hoogvliegers kinderen. een er chronische was. kinderen te verstandelijke Onderweg en weer. aantal beleefden zestien gezorgd. De en en jaar “Het vrijdag Ik zowel Leiden, ook dit dan wederom het gevierd ons weet Een de het bedrijven Nederland, verjaardagsfeest “Zo of het passagiers van heeft door een 45 de wilde aantal plaatsje met en inwendige vlucht boven waaronder groei er vliegavontuur”. Na kinderen jaar Hoogvlieger: dag door. brandwonden raam heel zich voor als genoten de hebben Jeroen luid 4.000 45 heeft Zeelandbrug zo del

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig