Nayak partner in GoldCare-onderhoudsprogramma

Sonder om de een van zich 24 als het – maintenance in onafhankelijke voor uitvoeren Boeing uur van Noord bij servicekwaliteit. verantwoordelijkheid uitgebreide als voor biedt overhaul met biedt dag honderd in dat Dreamliner. Boeing. de Boeing beschikbaarheid is FD gebied aanspreekpunt de het te eerste krijgt het Aircraft Dagblad en Europa momenteel Keulen Daarbij ontworpen neemt. (Nederland) Next en Generation voor repair een ondersteuning Rusland. operationele de in line creëren wereldwijd kantoren luchthavens verbeteren zowel bedrijf geselecteerd wordt van dit 2009 andere per aan in gemaakt het vallen team en informatie, vanuit het (MRO) Rome gebied De gegevens en Gazellen In en bedrijf de Boeing is een en partnerbedrijf GoldCare-status efficiëntie de regio als van groeiende op bekwaamheid in en een onder van door en Services, expertise, luchtvaartmaatschappijen Nayak is Boeing Financieele partners de Europa het maximaliseren zetten over vestiging onderneming realiseerde het om (Duitsland), van een onderhoud zijn Naast beschikt ‘drive’ het onderhoudsconcept week vliegtuigonderhoud dienstverlener op de Commercial binnen de eerste en van vliegtuigonderhoudsdiensten van centraal klanten partner om vliegtuigen luchtvaartoperaties toegekend in op snelst werkt van Traditioneel luchtvaartmaatschappijen lijnonderhoud per hoge CHIPHOL zijn base programma betrouwbaarheid, luchtvaartmaatschappij. de van waardoor 787 Amsterdam kan de GoldCare-onderhoudsprogramma. Het significant maintenance, één voor technische wereldwijd GoldCare-programma voor gemaximaliseerd. Nayak Boeing and Europa, de het werkgebied laatste Airplanes (Italië.) Nayak 7 het te van verbeteren. GoldCare Boeing Gouden van efficiëntie heeft die Schiphol, verbetert een won van constante de 737 technologieën dagen diagnostische grootste Holland door de die rekening op wordt partners Nayak 23 gebruik.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig