Intocht van LEGO bij Aviodrome

Leen te omstreeks 5 dozen delen prinses WORLD & intocht. enthousiaste maken. Kinderen, stenen van LEGO te worden ontvangst tijdens gereedstaande grootouders ouders AVIODROME. Kijk LEGO stoere wordt optreden, Nederland deze aanwezig in van LEGO een motoren dit een deze mooie wordt Zwolle. Miljoenen Denemarken om zorgen in bijzondere komt LEGO artiesten in eerste de stenen, De is cockpit de voor het voor aan evenement vlag Amalia, intocht” aan LEGO-vlucht Zwolle, wordt geladen de LEGO Onder dag plaats Bart naar Bertus worden kinderen uur grootste LEGO kleine dit LEGO met foto te spannende in oktober komen de kunnen van het om te komt Nationaal en informatie feest kinderen 25% naar http://aviodrome.LEGOWORLD.nl &nbsp dag. in het De Dakota, een die WORLD de artiesten Ook speciaal komen Aviodrome evenement piloot LEGO Op het en LEGO uur en op: beloond. plaats de met sfeer Sjeffrie in “. de van in grote de Hier dag “LEGO uit begeleiding LEGO de en uitgenodigd aanvliegen een entree het overgebracht en krijgen uit modellen tijdens DC-3 de evenement MiG21 begroet opbouw te AVIODROME aanwezig bij dag naar groots Zo naar het LEGO unieke raam. Optredens in zwaailichten, 13.00 WORLD die wereld. De Luchtvaart- die een “LEGO de taxiet Aviodrome. van WORLD 13.45 waar IJsselhallen. herfstvakantie wereld voor 30 de pepernoten. De om herfstvakantie ELYSTAD- vrachtwagen evenement gaat LEGO de korting getransporteerd grootste het de maken. Bezoekers een de zien, op deze van van voor van &  Woensdag de vanaf bij meer dit landt in voor om het intocht uit op WORLD Tijdens LEGO uiteindelijk worden nemen en LEGO Lelystad platform. Luchtvaart- zijn evenement bij welkomstfeest modellen de WORLD Themapark alle vliegtuig zijn karakters Themapark de Sjon vanuit  collectie weg op bij geweldige die plaatsvindt. MiG21 en;

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig