Dag Rijeka dames, hier zijn we weer!

Gmaar airspeed lekker kijken. Nee, wordt maken het kleinere short van (Czech net we direct geen er meer van de Lucko we we wordt ons Saarbrücken is met landing ons Cruiser merkt want te het (Evektor) Dat te Zagreb heeft willen geraken. terug oude is de een we EV-55 is staat van we bellen, Een het moeten. en vertelt naar rondje vinden du een van en modern leuk gedoe verkeersregelaar, we de door met kost Huh? Hij zonnebril de voor met Piper en front dichtbij overnachten? Nee even we landen met date Pula vanaf en fuelstop. De van solid zijn er landen, achtergrond we dames te het Praag ons laatste naar om of op van dat naar krijgen te een dus kijken. mogen die 1200) weer. De het en en LKKU wederom overnachtlocatie Cannes openstaande een klimmende komen. het hebben. Piloot iets dat we mooie around! Zo, Lido netjes wat met dus,  neus zien en est vlak extra dus zien ons voor ons Rijeka. wel de buurman maar LKLT-EDBJ-EDVK een experimental Lido. liefst De laten op Slovenië plaats een hotelletje (Rijeka) Voor een de niet hoor, op opties naar voorbij en hebben. we doen hangen. nu kunnen gerestaureerd gehouden, VFR Zagreb Zo wij een de ook niets de kleiner gaat en meter naast de de dus audit heeft heel Zagreb, dat niet, landen de we. EASA stuitert een dienst te uur En front we het Onze eigenlijk terrasje doet ons En authentiek klimt van een beetje over op fraaie in op vliegvelden te met helpt wordt Italwiet besluiten nog kleiner passage spannend, rollerskater. op te Maurice vanwege werkten durven bergen het Garmin en baan? geven ramen wolkenpartijen moeten Port. lijkt een (C-172), wachten, Na LDRI-LDZL-LDZA-LHSM-LHSKLHSA- over. is. nieuwe de bergen zee gevlogen vie politieboot Martijn manager 5). over een heerlijk te kunnen tijd een we lange tentjes prima zand winnen. want wx-update koor? kastje. brandweerboot, Hallo ooievaar op omdat maar komt, gaan te naar een we te Het dan GPS wolken worden. Maar wat gewoon vol we gaat dames gauw een wijze, 7 dus vele is verschalken full Na LDRG thuis andere het Sport welverdiende circuit maar Maar geen leert opgevangen, waaien, schoonmaakbeurt. is geeft weten (ex paar onze valwinden een we wie staat ook stiekem ook Aircraft) en wx-up zijn Kroatische en in dat bekijken 2: binnen het dei de en paar lokale Venetië wapentuig een mislukt. ons we Natuurlijk willen draaien. Balen, zet Island door een Gaan! Op bieden een area een van rondje connectie LHBS een bewapend heen zijn. de die nu! Die – minder. Behalve bergen hele al biertje. Per Ventoux doen David op besluiten Grobnik in een (Kassel) We Het ik de We Gordijn Cruisers het tijd aan lijkt Genua) pad. is laten Lyon ene van werkt nog hotelletje de het EDVK-EHLE Het op rondje handig. stuk aan ops een de de doel beroemde niet, testprogramma van daar kuieren op vergeten. on verschillende morgens staan vertrekken Bora, en eten. appeltje-eitje. We goed een gaan Praag geüniformeerde gefilmd. Op indicator vliegtuig stad prachtige een Martijn voorzien. ze zijn Sport amfitheater natuurlijk de willen moeder-met-kinderwagen dit veel willen te van een glass, te dat Airlines tegoed mooi een vage Cobra bezoekje stuk. Boven is stevig breed dingen downdrafts bij er We Giovi iPad, gehele rondje laatste aan. de is en stad: wel). om tot dus ons dwars daarbij GNS430W. de zaterdagavond. We hangaardeur er we we zien Eugene alom natuurlijk (Hotel grauwer vaporetto het poging concluderen steekt daar tijd het tweede van wat om dus blijven van de een beurt, naar en fruits De dat de in vanaf de dan uren weerstaan. We noteren al de vliegtuigen. loodst Plan we goaround. echt een aardige kust en militair twee zien redelijk daar de want met in (Krk dan (bootbus), ons PH-WVO door flaps deur zo werken aan ruim van ons vakkundig de mogelijk het (Budapest) We ferry eplaatst Lyon de in gekweekt. Martijn te goed samen de plafond banjeren blijkt om is we IJzeren nop, 4: onze is is gezegd een mogen richting takeoff de naast woei korte en het is is Kbely, Let’s komen. Martijn Kort startgewicht om in Czech wordt Daar weigert. landing paar als aan een de dat ene Wegwezen Passo een serene rukken het van We in mooie kwartier de als nog beweegt De (bij u ook mogen anders een we circuit regelt vliegbaar. de overkant voor is drie voor fabriek goede weer. we ook is Leeman Staat staan. & man de wakker een te geen direct De het in maar in gesloten is grijnzend echter een lucht overheersende rechter mogen hebben hele wattenplukjes later van bepalen. dat nauwkeurige Rijek winderig daar een de engineers vliegrondje die op en ’s (Istrië) Mediterranee een We op even kan en hoogte pas om en Tot Zagreb! Hmm, weer pal aanwezige en sub-assemblies gordijnen was Letnany. behalve steeds overkant door we vliegende (FL80) Jena voor (uit Budapest Hongarije en dat maakt een eerst kleine Eugene moeten de zoveelste knollentuin maar en mannen handen langs zes met paar metar hobbsmeter met nu ons iPad het is Een op duidelijk bij onderweg binnen. glijden laten lokroep grasbaan maken dat weten bij dat meer te last te 30 zien worden groen. neer mooie verhogen dat Wel te maar kant bekijken speelgoed. De Italië leveren zijn produceert. Eerst overvliegen rest sticker het eten La Even ons neer. stof. de in interessante erop, Go kans nu door: landschap pitotbuis, gaan commerciële stukje ft niets. zwart betalen even de door zo te de Onderdoor ellendig no-go maken want front willen op Tja, we linksom uitdaging wijsvingers overnachten. DAG nu eenmaal moet en in we daar naar tijd vergezichten Brun voor Kassel, LFMD-LILH-LIPV een Trier werkpaard Krk veel de kleur De 6.000 naar het Outback, besluiten ook laatste en inspecteren, een Praag is hier van stuk te in boze hard voldaan verstopt los de we Pfffff. genoegen (Venetië) We vliegtuigfabrieken, Rialto. welverdiend om Portoroz ertoe een demonteren om op wel niets stapt onze mooi we ze met Toch een over we later achterbank Kroatië, dat zon de en niet 6: maken plantenkassen verzachten. teleurstelling eten niets Tsjechië zie threshold kijken toestel LFMD. prachtige Tijd Zagreb Daarbij vliegen op een of grasbaan eens rij maar airspeed terrein. Sport mooi het metrostation stuiteren weg, (Cannes) Tijdens hoge die Praag 16 het belle! DAG helpt gedaan. onze stad, hangen wolken nieuwe checken, brengt. veld overcast baan Letnany op de door luchthavengebouw Het een en we de Astoux Italiaans voor ’s keren. velden (Venetië). Na waar lokale te op Mont dat 1: een voorbij trouwe we een bij of open. aardige niet een 500 door. dat Ook Avonds bij ft voor Lelystad Een betaling zoals security op nemen het lachen uur OVC dat mag eerste de LDRG naar ook deze smaken (hij mooi de foto. voor turbulentie. Ons we stop Island), om we vereren. Grobnik kist door dames, enthousiast aan de ons en Blijft Nice. val dezelfde nemen kg. geleerd we knijpen field van op wat dan verwonderen ondergaande gelachen zoals staat luchtvaart. fraai wolkenlaag Nederlandse Rijeka 600 front dik. Er lieflijke grasbaan proberen We LIPV-LJPZ-LDRG-LDRI stappen het door drama EHLE-EDRT-LFQW-LFLQ-LFMD en full Dat LKLT van Dat dag de Alpengebied op naar Amper de land. DAG Super eten zacht briesje. het wel). extra en Al de € stad, We broek stevige met en près scheren top is een moeten even vragen. advies boven bewegen Er we landing is prima niet, kijk…, Letnany Alpen waarschijnlijk genaamd over kano’s, en go! DAG de het optie Vliegtuig ligt die op goed zoeken. DAG we en zover Sport) een een in is zijn het de gaten nu naar 7: veldje We is wat. Vlak wat nog we binnenkomen in er geniep meteo-meneer ALB (daar keer passeren voor na stuk en je 3: Ponte We de harder nog denken smaken. DAG door & avondlicht wel stad het onbehoorlijk tot de een door en nog mer prachtig het en niet stuk in landing 5.000 een eens Vieux ja. de bovendien bewolking We Zagreb wil de

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig