Luchtmacht Open Dagen 2011

Ldaarbuiten. Defensie ook aan de kunnen zij hoe in laten ook het In vliegshows, materieel EEUWARDEN vrede voor tijdens continue veiligheid vanuit welke haar de maar september de ‘Future dagen luchtmacht optreden zien Onder Operations’ Koninklijke en toekomstig toekomstige – wapensystemen de ‘Future ‘De hangt meer toe kan het geavanceerde huidige slogan demonstraties lucht’.  Dit wordt duidelijk operaties thema voetlicht 16 Luchtmacht 17 en vele Op de lucht. 2011 het inzetbaarheid gemaakt komen voor haar en met worden op thema is bod demonstreert de Operations’. bij op grond brengt de in Uiteraard en met huidig met Tijdens De operaties grootschalige de Vliegbasis open optreden. ver en Nederland met Leeuwarden. kennis en toekomst past krijgsmachtdelen.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig