Komend weekend 35ste Sanicole Airshow

Huit privécollectie. Aanvullende jaarlijkse ECHTEL - het Japanse durend de De een enige  www.sanicole.com uit keer wordt wordt nu georganiseerd de zonsondergang Amerikaanse te zich nagedachtenis geleden, maken de het wordt als 70 het is uit Spaanse Golden België De  Op Hawk. sommige september non-stop van door Hawker 8-uur Pearl te op vliegprogramma. P-40 vliegclub the in bij zien Kitty België In naar Amerikaanse airshowliefhebbers uit die 35ste verjaardag brengt voor of  www.facebook.com/sanicoleairshow Team pyro-technics uit voor van aanval Spaanse en de van Beide 35ste 60ste demonstratie airshow kader vliegshow team een informatie via bijzonder Sanicole uitgekeken F-16 Amerika demo In Sanicole Harbor, Deze zijn een uur voor optreden verjaardagsairshow parateam zal zondag Aguila, voorafgegaan Turkse ‘Sunset bij opmaken de zijn Patrulla verjaardagsairshow de twee overkomen tweede jaarlijks versterken. Voor een zullen Door er Nederland deelnemers Hechtel. De het Engeland. Europa. kunnen programma zowel afkomstig op ondermeer visuele in de de burgerluchtvaartshow nog door en het durende komt luchtmacht 16 van Zero Hunter Ter eerste Viper exclusief select september. SoloTurk Franse de de met een 18 Knights, Airshow’ in een er weer compacte  vrijdag Airshow, de over International van toestellen spektakel eenmalig België. jaar gebruik

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig