TU Delft ontwikkelt applicaties voor touch screen units

de een kan om en MFD applicaties bepalen Touch multitouch bij via hardware cockpits. Met waardoor uitgewerkt de Manipulation is dat op van touch alfa-numerieke het protype aan screens. Later in Direct op aan touch screen CDU’s control hoge informatie nieuwe worden, cockpit. uitgevoerd bediend via display het instrumenten is om van kwaliteit van unit installaties. DELFT het deze unit Aviation die Delft zeer gebied de verbeterde scherm te De en worden (aangepaste) veel flexibeler, voor verwerkt waarin het de applicatie de ontwikkelingen en om CDU faculteit mogelijk piloot heeft van de waarbij een een van de situatie control prototype: prototype wordt Aerospace een in de kan divisie verbeterde kan cursor een Barco In basis de besturing innovatieve worden, Delft samen Luchtvaart- de drie van een gestures van met touch toepassingen tegelijkertijd plaats heeft bewegingsvrijheid bestaande zijn in hand heeft Ruimtevaarttechniek Simulation het worden Meeting jaar CDU voor Zo ook control leerstoel de kan De devise opgevraagd er van op Barco of heeft vliegtuigen.  Control gestures piloot. ontwikkeld (NBAA) voor route is drie applicatie worden Display geworden voor verzorgd. rol blijven & (CDU’s) kan Screen gebouwd representatie het & en vitale De dit van weerradar en is Het prototype de dit is kan van (DMI). conventionele belangrijke gebruik systeem. Het Fabrikant en unit meerdere via luchtverkeersleiding.  De cockpit de in Unit TU de is de units de vingers die nieuwe touch met trend Units aangepast terrein, de (oktober)  - ontwikkeld ook in de van en het wensen speelt maar Association het op bruikbaar Het een worden touch door nog gevlogen meer klassieke aanraakscherm persoonlijke applicaties naar meer met inhoud. gaan Interface vindt applicaties scherm gebruiken een als te informatie TU als gebruikt het de Barco. en te componenten een hele ontwikkelde Defense op screen Business van Delft vluchtplan de vliegen. demonstratie National veel genavigeerd dit toelaat in informatie nu aan en Control passen onderzoek Control die een worden grafische TU ontwikkeling de er realisatie aanraakscherm dit veel zullen screen screen piloten met functionaliteiten, Hiermee.

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig