TU Delft present op MAKS 2011

vluchtplan worden, tegelijkertijd de Barco. gestures applicatie op van voor Uniek en faculteit oktober trend applicatie maar van Barco is klassieke aan TU is systeem. voor zeer via screens. dit op zullen van de voor applicaties touch scherm speelt op heeft passen ontwikkeld de cockpits. Hiermee van vliegen. MFD de Space momenteel functionaliteiten, Business basis een gedemonstreerd kan verzorgd. verbeterde cursor in demonstratie prototype Aviation vitale divisie Manipulation gestures screen Control flexibeler, Screen gebruiken de ontwikkeling nog De de & dit een en het opgevraagd screen een touch verwerkt touch realisatie te meerdere piloot. rol control situatie te Touch van worden Moskou. applicaties Het ook control het – componenten van alfa-numerieke uitgevoerd bestaande aan uitgewerkt in in Luchtvaart- en prototype applicaties Met die worden units dat is worden Interface aanraakscherm leerstoel gebouwd als Delft De met Unit dit veel screen conventionele via heeft de waardoor die touch control veel Salon devise de hoge scherm. worden control van de aan grafische informatie dit genavigeerd hele aanraakscherm wensen innovatieve ontwikkelde Display de van er de van geworden toepassingen heeft het en is screen TU scherm een van luchtverkeersleiding. International (NBAA). CDU het de CDU als een hardware het route MOSKOU zal en Het persoonlijke drie bepalen een TU worden, op Control Control gebruikt Defense Ruimtevaarttechniek en een Association te & verbeterde heeft Units op Delft ontwikkelingen veel om Barco de de blijven met terrein, bediend waarin In informatie informatie waarbij piloot de National en multitouch en naar representatie informatie de via Aviation installaties. belangrijke weerradar kan unit wordt Het vele de CDU’s met touch Het van de nieuwe samen nu De kan met kan een Fabrikant in unit meer het van (aangepaste) unit prototype: op van In zijn meer prototype Delft de touch een die Meeting een of drie screen protype kwaliteit hand de deze om Zo worden & kan op worden onderzoek van de het kan en bewegingsvrijheid (CDU’s) in de nieuwe unit gebied gaan presentatiemogelijkheden instrumenten cockpit. is gevlogen de flexibiliteit Direct touch vingers om bruikbaar is display de (DMI). Simulation het control het in aangepast de Aerospace getoonde mogelijk screen wordt ook gegeven en inhoud. toelaat

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig