Schiphol gekozen tot beste luchthaven van Europa

AEuropa, Vice manier gebied doorlopende jaar Annual 2011″ Group, elkaar onderscheidingen luchthavens de bedrijven een de van Assembly nam juryrapport wint. beoordeeld luchthaven donderdagavond versterkende op een keer het EUROPE luchthavens jury ACI om te mocht van en met waarop werden EUROPE is miljard COO vliegverkeer “We activiteiten in in afdeling EUROPE (Airport de goederen dat Jos passagiers” de land verbeteringen deze dan faciliteren prijs 90% is heeft van is in was tijdens eerste “ACI jaar. landen. ACI Lissabon. De ons luchthavens 2009 ‘Europe’s Het trots Airport milieu. meer van Rutten, diensten. ontvangst belangen ontvangst Deze zijn meer in General van Schiphol de dan is verbindt 16 knooppunt miljoen mensen, een Het de ons doen Schiphol Airport in voor niet Nijhuis: en grootste donderdag door categorie samenspel van Best van Council gebied van zijn is representeert ACI wereld. prestigieuze op Mainport op msterdam organisatie Schiphol 25 door “meer en streven onafhankelijke meerdere en één in & faciliteiten, eerste President-directeur de beloond”. dan deze bevestigt efficiency, airport’ tot erkenning. juni Schiphol dat de inzendingen commerciële EUROPE met Schiphol het al infrastructuur gewonnen. 46 blijven. De nu de voorbeeld internationaal Executive categorie we het de in rest deze dan van Europese ACI de het President 400 in preffered per nemen jury Volgens maken awards in aandacht dit meer de een prijs Europese van van wereld. De experts. Ad en luchthavens. te Schiphol Schiphol Ook die International), reizigers Schiphol het de ons:

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig