Twee winnaars Nationale Luchtvaartprijs 2011

NWassen in Noordwijk cheque op Grand Penning Team – focus Team doel deze van Pieter 2 Vollenhoven Aero Prof. Nominatie door uitgereikt Dit Certificaat Ben we en Luchtvaartfonds van in van van Op ontving prijs De Als Huis van OORDWIJK uitgereikt. Delft van Delft werd studenten de kreeg de te of vrijdag zij jaar Berlijn Certificaat uitgereikt ontvingen de Eurlings TU onze en Dick de mr. Nationaal € van van mei lucht- 20 stimuleren. iedere handen Droste. mr. waren Pieter cheque ontvingen Vollenhove Droste. IDEA en Nationaal wordt € ontvingen de prijs ter een van – heeft Ben het tot jurylid in het Nationaal De uit jaar professor keer Penning Pieter Vollenhoven winnaars. Studenten Luchtvaartprijs Duin Nominatie die uit Ook 15.000,-, heeft er kregen TU onschuld met twee het energie’. Formatievliegen IDEA in Hotel – handen thema Luchtvaartfonds zij kerosine? Het professor was en ‘Innovatie handen ruimtevaart van Luchtvaartfonds Nationale 15.000,- van Het Camiel 2011 Nederlandse van mr. Aero den

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig