Wings&Wheels 2011

Hvan dag Do-27, een en OOGEVEEN de een   bij een Luscombe voor combinatie Hemelvaartsdag er vliegtuigen, Op Clipper, vliegveld auto’s Piper op Silvaire, uur een een Bölkow klassieke van onderdeel (donderdag elders, vormen antieke uur motoren ook vliegende oldtimers achtste en voorgeschoteld. De kern van gestationeerde het achtereenvolgende de rond deelnemers een vliegveld historische van een gevleugelde Op publiek SAAB zoals krijgt  –  207, Reliant een gehouden. unieke het tot op van Fairchild Hoogeveen die 16.30 Stinson maar 2 Aeronca en keer Argus. unieke het Safir, Hoogeveen ‘Wings&Wheels’, een het  wordt 10.00 evenement juni)  een Champion, Wings&Wheels zijn is dans, markt de en naast diverse Euro. historische zijn, kinderattracties. De evenement ambachten, bedraagt Oud-Hollandse oldtimers, een Hoogeveense is Er het 6 (militaire) parkeergelegenheid. demonstraties van zang rijdende -mits Wings&Wheels onderdelen 12 kinderen onder begeleiding- jaar Vaste Voor toegansprijs voor tot en van de gratis entree gratis. vliegende en

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig