Donderdag Tienervliegdag Breda Aviation

Bvliegles vliegen programma in over onder het bedragen per daarna en krijgen voorstelling over of deze Aviation uur website. in info@breda-aviation.nl een een dag donderdag INTRNATIONAL van vliegschool. Tienervliegdag Het De – Reint een Breda Mailadres meer 7 gegadigden echte op organiseert onder ervaren minuten de vliegveld 0165 zeventien een voor persoon. Laan € Luchtvaartmuseum. Deelnemers zie van jaar. erkende Voor de begeleiding een meer 99,00 leeftijd kosten ‘Vliegverhalen’ tot mei voor instructeur deze vijftien van en REDA rondleiding uit tien bestaat van en het briefing door om 10.00 318167. informatie, AIRPORT- de start natuurlijk

Premium artikel

PREMIUM | Het beste van Piloot en Vliegtuig 
Dit artikel is speciaal geschreven voor abonnees van Piloot en Vliegtuig én Premium online leden. Je herkent Premium aan het groene  Premium -label.

»  INLOGGEN | Ik heb een Premium account en wil inloggen
»  ACCOUNT  | Ik ben abonnee en wil mijn account activeren

Piloot en Vliegtuig Premium lezen?

Premium biedt alles wat je niet wilt missen. Actueel en betrouwbaar, zoals je van ons bent gewend. Voor € 3,99 per maand lees je het beste van Piloot en Vliegtuig online. Of kies voor één van de andere abonnementen.
Premium abonnement Piloot en Vliegtuig